2352042555 ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, Κατερίνη hotelpadazis@yahoo.gr

 

Οδηγίες για τον Covid-19

Από τη πλευρά του Hotel Pantazis θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι όλοι μας εργαζόμαστε συστηματικά ώστε να είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε με ασφάλεια. Παρακάτω θα βρείτε το πλαίσιο των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας που είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε για να προστατεύσουμε τόσο τους φιλοξενούμενους όσο και τους εργαζόμενους μας.

Στόχος μας είναι οι διακοπές σας στα διαμερίσματα μας να είναι  ασφαλείς:

 

Το check in – άλλαξε και είναι μετά της 15.00 μμ. Και το check out είναι 11.00 πμ. Για να μπορεί να υπάρχει απόσταση μεταξυ διαμονής των πελατών και να υπάρχει ο χρόνος σχολαστικής καθαριότητας και απολύμανσης με ατμοκαθαριστή βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

 

 

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου είναι απαραίτητοι για ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα καθαρισμού. Σε αυτή την κατεύθυνση, από την πρώτη στιγμή της είδησης του COVID-19 επεκτείναμε τα υποστηρικτικά μέτρα:
• Υγιεινή χεριών

Η σωστή και συχνή πλύση των χεριών είναι ζωτικής σημασίας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης των ιών. Στις καθημερινές μας συναντήσεις, οι ομάδες μας υπενθυμίζουν ότι η καθαριότητα ξεκινά με αυτή την απλή πράξη. Είναι σημαντικό για την υγεία τους και για τους καλεσμένους μας.

 

Προϊόντα καθαρισμού και πρωτόκολλα καθαρισμού και απολύμανσης

Συνεργαζόμαστε πάντα με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας για να βεβαιωθούμε ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν προϊόντα που εξολοθρεύουν τον ιό καθώς και τον προστατευτικό εξοπλισμό που χρειάζονται για τη λειτουργία τους.  Χρησιμοποιούμε προϊόντα καθαρισμού και πρωτόκολλα που είναι αποτελεσματικά κατά των ιών.

 

• Κοινόχρηστοι χώροι

Η αύξηση της συχνότητας καθαρισμού και απολύμανσης σε δημόσιους χώρους, με έμφαση στην υποδοχή λαβές θύρων, κοινόχρηστα μπάνια και κλειδιά δωματίων.